Disclaimer

De inhoud en alle informatie in deze Pomp App zijn uitsluitend voor informatiedoeleinden. U dient deze informatie op geen enkele wijze als vervangend medisch advies, als diagnosehulpmiddel of behandelingsvorm te beschouwen. Indien u vragen of twijfels hebt over uw gezondheid, dient u contact op te nemen met uw arts of professioneel zorgverlener. Medtronic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enig letsel of enige schade die het gevolg is van, of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect ontstaan is als gevolg van de informatie in deze Pomp App.

Wij bieden u alle links naar de (sociale) media-sites aan als een extra dienst, maar controleren de gegevens op die andere sites niet. Wij zijn derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe websites, noch voor enige opmerkingen of reacties die op een van deze websites of sociale media-sites zijn geplaatst door u of enig ander persoon. Door inhoud te plaatsen op een van de (sociale) media-sites, bent u zich bewust van en erkent u dat deze informatie toegankelijk is voor het algemene publiek, en dat Medtronic deze informatie kan gebruiken voor interne of externe promotie-doeleinden. Medtronic zal naar redelijkheid trachten de geplaatste inhoud op de (sociale) media-platforms te monitoren, en Medtronic behoudt zich het recht voor ongepaste commentaren (bijv. beledigende opmerkingen, spam) te beoordelen, aan te passen en/of te verwijderen.

We verzamelen statistische gegevens om het bezoek aan de app te analyseren en om de app te verbeteren. Deze gegevens zijn niet terug te leiden naar een individuele gebruiker.